سلامت > تغذیه
-
راهنماییهای ضروری برای نگهداری شیر مادر
محمود راوری متخصص کودکان، عضو هیئت مدیره انجمن علمی ترویج تغذیه با شیر مادر ایران، مربی ارشد کشوری و مشاور…
بیشتر بخوانید » -
نیترات در فرآوردههای گوشتی باید با دقت کنترل شود
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایفدانا، حشمتالله رضوی گفت: نیتراتها به عنوان افزودنیهای اصلی در فرآوردههای گوشتی برای…
بیشتر بخوانید » -
دستگاه تنفستان را با این گیاه خوشبو کنید
به گزارش خبرنگار مهر، نعناع گیاهی است با طبع گرم و خشک که دارای خواص فراوان دارویی است. مصرف آن…
بیشتر بخوانید » -
پروبیوتیکها از آلزایمر پیشگیری میکنند
ارتباط فردا: مریم تاج آبادی ابراهیمی رئیس کنگره پروبیوتیک، در پیرامون موضوع ششمین کنگره بینالمللی پروبیوتیک و غذاهای فرا سودمند…
بیشتر بخوانید » -
بدغذایی در کودکان؛ از شناخت اختلال تا راهکارهای درمانی
سمیه فتاحی، متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری مهر گفت: بدغذایی دیگر یک عادت یا ایرادگیری…
بیشتر بخوانید » -
خطرات محصولات غذایی وارداتی فاقد استعلام وزارت بهداشت
عبدالعظیم بهفر، در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن هشدار درباره مخاطرات واردات بیضابطه محصولات غذایی، افزود: هرگونه واردات باید با…
بیشتر بخوانید » -
هشدار سازمان غذا و دارو درباره کیسههای چای
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایفدانا، مهدی انصاری دوگانه، با اشاره به نگرانیهای فزاینده جهانی درباره ریسکهای میکروپلاستیکها،…
بیشتر بخوانید » -
راهکار حیاتی برای به حداقل رساندن خطر سکته مغزی
به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیکال نیوز، تحقیقات اخیر نشان میدهد که استفاده از جایگزینهای نمک غنی شده…
بیشتر بخوانید » -
گیاهی شگفت انگیز برای سلامت، زیبایی و تناسب اندام
به گزارش خبرنگار مهر، مریم گلی گیاهی از خانواده نعناعیان است که نام علمی آن Salvia officinalis بوده و ارتباط…
بیشتر بخوانید » -
غذاهای فراسودمند؛ از چالشهای داخلی تا فرصتهای جهانی
ارتباط فردا: ابراهیم شیخ، در ششمین کنگره بین المللی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند، گفت: این صنعت نه تنها در ایران،…
بیشتر بخوانید »