سلامت > تغذیه
-
فشار خون را با توصیههای طب ایرانی کنترل کنید
فریبا علیمیری کارشناس طب ایرانی در گفتوگو با خبرنگار مهر، در مورد فشار خون و علائم آن بیان کرد: فشار…
بیشتر بخوانید » -
کاهش خطر بیماریهای قلبی با روشی ساده
به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیکال نیوز، یک مطالعه جدید میگوید برای داشتن قلب سالم، بهترین صبحانه صبحانهای…
بیشتر بخوانید » -
استفاده از آردهای تافتون و بربری برای پخت نان سنگک ممنوع است
ارتباط فردا: زهره پوراحمد رئیس اداره غذاهای ویژه سازمان غذا و دارو با اشاره به سرانه بالای مصرف نان در…
بیشتر بخوانید » -
دلیل پرخوری عصبی چیست؟
به گزارش خبرنگار خبرگزاری مهر، آسیه رضایی نیاسر، روانشناس در خصوص دلایل اصلی پرخوری عصبی گفت: این اختلال ممکن است…
بیشتر بخوانید » -
شایعترین کمبود ویتامینها در کودکان
ارتباط فردا: ناصر کلانتری دبیر اجرایی بیستمین کنگره ملی تغذیه کودکان و نوجوانان با اشاره به برگزاری این رویداد در…
بیشتر بخوانید » -
نقش حفاظتی چای و قهوه در برابر سرطانها
به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، بررسی شواهد جدید نشان میدهد که مصرف قهوه و چای با…
بیشتر بخوانید » -
قهوه مغز افراد مبتلا به بیماریهای قلبی را تقویت میکند
به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، مطالعه نشان میدهد بیماران مبتلا به فیبریلاسیون دهلیزی که بیش از…
بیشتر بخوانید » -
ارتباط استفاده از شیرین کنندههای مصنوعی با رژیمهای غذایی ناسالم
به گزارش خبرنگار مهر به نقل از هلث دی نیوز، این مطالعه، رژیم غذایی تقریباً ۱۶۴۰۰۰ نفر با میانگین سنی…
بیشتر بخوانید » -
مادران باردار این توصیههای تغذیهای را جدی بگیرند
به گزارش خبرنگار خبرگزاری مهر؛ یکی از مهمترین دورانها در زندگی هر زن است و تغذیه در این دوره نقش…
بیشتر بخوانید » -
چرا «نان کامل» بهتر از «نان سفید» است
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایفدانا، زهره پوراحمد، با اشاره به تفاوتهای نان کامل و نان سفید، گفت:…
بیشتر بخوانید »