لزوم بهسازی محیط به عنوان مهمترین راه مقابله با تب دنگی
به گزارش ایسنا دکتر علیرضا رییسی در نشست علمی مشورتی تب دنگی که با جمعی از مدیران معاونت بهداشت وزارت بهداشت، اساتید برجسته کشوری و معاونان بهداشت دانشگاههای علوم پزشکی سیستان و بلوچستان در چابهار برگزار شد، از چابهار و استانهای مرزی بهویژه سیستان و بلوچستان به عنوان مرزبانان سلامت کشور یاد کرد و گفت: در حال حاضر در چابهار شاهد افزایش شیوع تب دنگی هستیم. این بیماری نخستین بار از امارات به کشور ما و مناطق جنوبی وارد شد و کنترل آن بهویژه در چابهار باید با همکاری بین بخشی صورت گیرد که هماهنگی مناسبی با وزارت کشور، سازمان پدافند غیرعامل و ارتش در این زمینه داشته ایم اما تا زمانی که بهسازی محیط کامل نشود، کشور در معرض خطر است.
دکتر قباد مرادی – سرپرست مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت- نیز در این نشست از دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی چابهار به عنوان سنگر کشور در برابر بیماریهای واگیر یاد و ابراز امیدواری کرد که این دانشکده با داشتن تیم متخصص بتواند به عنوان پیشرو و مرجع علمی در پیشگیری، تشخیص و درمان بیماری تب دنگی، نقش مؤثری داشته باشد.
وی یادآور شد: این دانشکده میتواند با ارائه خدمات بهداشتی، آموزشی و تحقیقاتی به بهبود وضعیت بهداشت منطقه، استان و کشور کمک شایانی کند.
گفتنی است در این نشست، اساتید و متخصصان حوزه بهداشت به تبادل نظر و ارائه راهکارهایی برای مقابله با شیوع این بیماری در مناطق مختلف پرداختند و بر اهمیت آموزش و آگاهیرسانی به مردم در خصوص علائم و راههای پیشگیری از تب دنگی تاکید کردند.
بازدید میدانی معاون بهداشت وزارت بهداشت از مناطق حاشیه ای چابهار و بررسی وضعیت تب دنگی
دکتر علیرضا رئیسی – معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی – به همراه سایگانی – معاون اجتماعی استانداری سیستان و بلوچستان – و دکتر عباس بلوچی – سرپرست دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی چابهار – از مناطق حاشیه ای شهر چابهار بازدید میدانی به عمل آوردند.
در این بازدید که با محوریت بررسی وضعیت تب دنگی در منطقه صورت گرفت، مسئولان از نزدیک با مسائل و چالش های بهداشتی مردم مناطق حاشیه ای آشنا شدند.
رئیسی ضمن ابراز نگرانی از شیوع تب دنگی در منطقه، بر لزوم اتخاذ تدابیر پیشگیرانه و ارائه خدمات بهداشتی مناسب به مردم تاکید کرد.
همچنین در این بازدید راهکارهای کنترل و پیشگیری از شیوع بیشتر تب دنگی و بهبود وضعیت بهداشت در مناطق حاشیه ای چابهار مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
به گزارش وبدا، تب دنگی یک بیماری ویروسی است که از طریق نیش پشه آلوده منتقل می شود. این بیماری با علائمی مانند تب، سردرد، درد عضلات و مفاصل همراه است.
انتهای پیام
منبع: خبرگزاری ایسنا